Work@YourHealth: voor een gezonder en energieker leven

Orthomoleculaire therapie, toegepast stressoloog, bioresonantie meting en analytische kinesiologie.

Work@YourHealth: voor een gezonder en energieker leven

Orthomoleculaire therapie, toegepast stressoloog, bioresonantie meting en analytische kinesiologie.

zeshoek_angeline_verkleind

Heb je terugkerende (vage) klachten die je steeds meer beperken, zoals hormonale klachten, vermoeidheid, nek- en rugklachten,  buikklachten, verzwakte weerstand of herstel je niet meer na ziek te zijn geweest?

Heb je een onvervulde kinderwens?

Wil je meer balans ervaren in je lijf zodat je niet meer wordt beperkt in je groei?

Of wil je weten hoe het met jouw gezondheid is? Zodat je klachten voorkomt en gezonder en energieker oud kunt worden.

Dan ben ik de juiste gezondheidscoach en orthomoleculair therapeut voor jou. Ik bied professionele begeleiding naar een betere gezondheid.

Heb je terugkerende (vage) klachten die je steeds meer beperken, zoals hormonale klachten, vermoeidheid, nek- en rugklachten,  buikklachten, verzwakte weerstand of herstel je niet meer na ziek te zijn geweest?

Heb je een onvervulde kinderwens?

Wil je meer balans ervaren in je lijf zodat je niet meer wordt beperkt in je groei?

Of wil je weten hoe het met jouw gezondheid is? Zodat je klachten voorkomt en gezonder en energieker oud kunt worden.

Dan ben ik de juiste gezondheidscoach en orthomoleculair therapeut voor jou. Ik bied professionele begeleiding naar een betere gezondheid.

Aanbod Work@YourHealth

Gezondheids-begeleiding

Leg in 4 maanden jouw fundament voor Genezing, Heling en Groei!

Klachten kunnen divers, terugkerend en ook vaag zijn. Jij wilt helder waar voor jou de oplossing zit! Met de Work@YourHealth Blauwdruk ontstaat helderheid, focus, structuur en rust.

natuurlijk zwanger worden

Onvervulde kinderwens

Vervul je kinderwens, met de kracht van je eigen lichaam. Voorkom medische fertiliteitstrajecten en geef jezelf en je kindje de beste start.

Aanpak van de oorzaak van jouw klachten en disbalans

Ik werk volgens de richtlijnen van de orthomoleculaire geneeskunde, waarin het zelfgenezend vermogen van je lichaam centraal staat. We gaan de oorzaak van jouw klachten aanpakken, in plaats van symptomen bestrijden.

Mijn aanpak is doelgericht, meetbaar, praktisch en met gevoel. Ik begeleid jou naar een goede gezondheid: juiste balans tussen voor jou gezonde voeding, de juiste voedingssupplementen en leefstijl. Voor mijn werkwijze, klik dan verder:

Bij welke klachten kan ik je helpen?

 • Extreme vermoeidheid
 • Weinig energie, vaak moe, 
 • Hoofdpijn, migraine
 • Nek- en rugklachten
 • Slechte concentratie, vergeetachtig en/of chaotisch
 • Niet lekker in je vel, onrustig gevoel, snel geïrriteerd
 • Slecht slapen
 • Veel piekeren
 • Hormonale klachten
 • PMS
 • Kinderwens
 • PCOS
 • Endometriose
 • Blaasontstekingen
 • Nierbekkenontsteking
 • Buikklachten
 • Darmklachten
 • Slechte of onregelmatige ontlasting
 • Burn-out, of nog herstellende ervan
 • Depressieve klachten
 • Vaak ziek, verzwakte weerstand
 • Luchtwegklachten
 • Ontstekingen
 • Blijvende klachten na ziek zijn, COVID
 • Huidproblemen, eczeem en acné lasting

<<  Reviews  >>

Duidelijk, ondersteunend in mijn proces, op mijn leven afgestemd advies

Duidelijk, ondersteunend in mijn proces, op mijn leven afgestemd advies; dat ontving ik bij Angeline bij Work@yourhealth.  De meting vond ik heel interessant en inzicht gevend. Aansluitend mocht ik per geadviseerd supplement zelf voelen wat mijn lijf aangaf. En dit...

Ze zoekt samen mee naar het best passende

Ik heb een aantal consulten bij Angeline gehad en ze heeft me enorm gemotiveerd om bepaalde wijzigingen te maken op vlak van voeding. Ze geeft goede, duidelijke info. Gaat samen voelen welke supplementen kunnen ondersteunen en zoekt dan mee naar het best passende. Ze...

Super fijne concrete stappen gekregen

Super fijne concrete stappen gekregen in het Inzichtgesprek! Makkelijk en haalbaar om toe te passen in t dagelijks leven! (December 2023, vrouw 24 jaar)         Note: Reviews op mijn website worden vaak door klanten ook als google-review geplaatst....

Mijn Reis met Angeline naar meer energie en geluk!

Angeline heeft mij in ongeveer een jaar tijd geholpen om mijn fysieke en mentale gezondheid enorm te verbeteren. Dit door middel van een combinatie van supplementen die op mijn gezondheid afgestemd zijn en maandelijkse coaching sessies waarbij we bepaalde...

Ze neemt echt de tijd om naar je te luisteren

Hele fijne intake gehad. Ze neemt echt de tijd om naar je te luisteren. Er worden verschillende onderwerpen besproken. Je krijgt persoonlijke adviezen die je kunt toepassen in het dagelijks leven. (April 2024, vrouw, 23 jaar) Note: Reviews op mijn website worden vaak...

Nieuwe inzichten over mijn gezondheid waardoor ik mij fijner voel!

Angeline kwam via via op mijn pad en het bleek al snel dat we een klik hadden. Omdat ik in de afgelopen jaren al heel veel bezig was geweest met persoonlijke ontwikkeling merkte ik dat mijn lijf een beetje achterbleef. Bij de intake bleek dan ook dat ik verschillende...

Vermoeidheid is drastisch verminderd, de pijnklachten in de benen voor 80-90% verdwenen

Na al van alles geprobeerd te hebben om van mijn vermoeidheidsklachten, uitputting en pijnklachten in de benen af te komen en verdere vage klachten ben ik op zoek gegaan naar iemand die me kon vertellen wat mijn lichaam nodig heeft zich fitter te voelen en minder pijn...

Ik heb nu eindelijk een uitleg en verheldering op mijn gezondheidsproblemen gekregen

Ik heb nu een aantal consulten gehad onder Angeline. Wegens jarenlang problemen met mijn gezondheid, heb ik nu eindelijk een uitleg en verheldering op mijn problemen gekregen. Ze is meelevend en richt zich op de oorzaak aan te pakken. Ik heb eindelijk iemand gevonden...

Ik was herstellende van burn-out en leek maar niet echt te herstellen, totdat….

Ongeveer 5 maanden geleden ben ik bij Angeline in de praktijk geweest voor mijn 1e intake. Op dat moment was ik herstellende van een burn-out, maar ondanks dat de ergste rugklachten flink afgenomen waren bleef ik last houden van stijve spieren en gewrichten. Ook...

Haar aanpak is een mooie combinatie van wetenschappelijke kennis en intuïtie

Angeline is een prachtig, warm mens die alle tijd voor je neemt. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert een fijne setting waarin alles er mag zijn. Haar aanpak is een mooie combinatie van wetenschappelijke kennis en intuïtie, die ze op een praktische manier...