Ik ben heel dankbaar dat ik Angeline heb leren kennen. Met haar begeleiding heb ik een jarenlange vicieuze cirkel weten te doorbreken. Ik had al zolang last van vermoeidheidsklachten en stress, dat ik dacht dat dit nu eenmaal bij me hoorde.  De laatste tijd kwamen er echter ook nog hormonale klachten bij en voelde ik dat het tijd werd om hulp te vragen. 

Angeline is heel daadkrachtig in haar aanpak en werkt met een uitgebreide intake doormiddel van vragenlijsten en een meting. Hierdoor krijgt ze een duidelijk beeld en weet ze heel goed uit te leggen wat er gaande is in je lichaam. Zo legde ze me uit dat ik mentaal veel stress kan ervaren als mijn lichaam stress ervaart omdat het niet in balans is. Waar ik de focus had liggen op het verlagen van mijn mentale stress, legde zij de focus op mijn lichaam.

Vervolgens kon ze met behulp van spiertesten meten welke supplementen ik nodig had als eerste stap. Ze liet me deze supplementen zelf voelen en dit was voor mij een openbaring.

Ik voelde door alleen al het vasthouden van de supplementen de rust in mijn lichaam terug keren. Mijn lichaam gaf daarbij heel duidelijk aan dat het niet alles in een keer kon verwerken, maar dat bepaalde supplementen prioriteit hadden. Bij het toevoegen van meer supplementen werd ik misselijk en voelde ik heel duidelijk dat het teveel was.

Ik gebruik de supplementen sinds een maand en ik voel nu al zoveel verschil! Ik ben rustiger en meer helder in mijn hoofd, ik heb meer energie en maak vanzelf gezondere keuzes. Ik heb weer energie om te sporten en ik heb minder behoefte aan suikers. Ook ervaar ik meer daadkracht om andere keuzes te maken op bijvoorbeeld het gebied van werk.

Ik had nooit gedacht dat één sessie met Angeline al zo een grote uitwerking kon hebben en ik ben heel benieuwd hoe ik me voel nadat ik weer bij haar geweest ben. 

(Oktober 2023, vrouw 37 jaar)