Wordt wijzer over welke ondersteuning jouw fysieke lichaam ‘nu’ kan gebruiken  

“Met de intuitieve check-up kom je weer tot een juiste afstemming wat jou fysieke lichaam nodig heeft.”

waar Wie jij bent

Je bent bewust van het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Je leeft zo veel mogelijk in afstemming en intuïtief.

Je begrijpt het belang van gezonde voeding, voedingsstoffen en leefstijl, voor jou lichaam.

Jouw behoefte

Je merkt dat je fysieke lichaam extra ondersteuning nodig heeft en je vindt het lastig om tot een juiste afstemming te komen. Misschien heb je emotioneel wel veel opgeruimd en merk je dat je fysieke lichaam nog achter blijft?

Je wilt graag dat een deskundige met je mee kijkt. Iemand die niet alleen objectief, maar ook met een intuïtieve blik samen met jou een check-up kan doen. Samen bepalen we welke voedingsstoffen en ondersteuning je lichaam nodig heeft om verder in balans te komen.

Hoe ik werk

Ik werk niet met ingewikkelde voedingsschema’s, of protocollen. Geen extreme detox kuren. 

Ik kijk met je mee, met een holistische visie die alle aspecten van jouw welzijn omvat: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zodat jij weer wijzer wordt over wat jou fysieke lichaam, voor jouw gezondheid, ‘nu’ kan gebruiken ter ondersteuning, te helen en genezen.

 Je loopt oa. met de volgende vragen rond:

 • Is de voeding die ik nu eet nog wel passend voor mij?
 • Zijn de supplementen die ik neem nog effectief, of is er iets dat beter aansluit bij mijn huidige behoeften?
 • Hoe staat mijn lichaam er echt voor?
 • Wat verdient nu aandacht om je gezonder en energieker te voelen, te helen, genezen en verder groeien?
 • …….?

   Neem contact met me op, zodat je beter gevoel krijgt bij mij en of ik jou zou kunnen helpen!

  Work@YourHealth: voor een gezonder en energieker leven

  Orthomoleculaire therapie, toegepast stressoloog, bioresonantie meting en analytische kinesiologie.

  Work@YourHealth: voor een gezonder en energieker leven

  Orthomoleculaire therapie, toegepast stressoloog, bioresonantie meting en analytische kinesiologie.

  Ondersteuning van jouw fysiek lichaam

  Orthomoleculaire therapie staat de kracht van het zelfhelend vermogen van je lichaam centraal.
  Je stelt je lichaam in staat haar gezondheid te herstellen op weg naar genezing, heling en groei.

  Afstemming

  Je vindt weer afstemming welke voeding, voedingssupplementen en levensstijl voor jou nu ondersteunend zijn.

  Praktisch & persoons-gericht

  Praktische adviezen die passen bij jou. 

   

  Bij welke klachten kan ik je helpen?

  • Chronische vermoeidheid
  • Weinig energie, vaak moe,
  • Hoofdpijn, migraine
  • Nek- en rugklachten
  • Slechte concentratie, vergeetachtig en/of chaotisch
  • Niet lekker in je vel, onrustig gevoel, snel geïrriteerd
  • Slecht slapen
  • Veel piekeren
  • HSP, gevoeligheid
  • Hormonale klachten
  • Prikkelbaar, emotioneel
  • Tussentijdse bloedingen
  • Menstruatie pijnen
  • PCOS
  • Endometriose
  • Blaasontstekingen
  • Nierbekkenontsteking
  • Huidproblemen, eczeem en acné lasting
  • Burn-out, of nog herstellende ervan
  • Depressieve klachten
  • Vaak ziek, verzwakte weerstand
  • Luchtwegklachten
  • Ontstekingen
  • Blijvende klachten na ziek zijn
  • Buikklachten
  • Darmklachten
  • Slechte of onregelmatige ontlasting

  Mijn verhaal

  Een aanhoudende geloof en vertrouwen in het zelfhelend vermogen van het lichaam.

  Het was mijn diepste wens om natuurlijk zwanger te worden, zonder reguliere medische ingrepen of trajecten. Ik was ervan overtuigd dat mijn lichaam dit op eigen kracht moest kunnen. Mijn doel werd, de oorzaak te weten komen en oplossen, in plaats van de symptomen bestrijden.

  In deze zoektocht ben ik gefascineerd geraakt door het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dat je niet persee afhankelijk hoeft te zijn van wat artsen zeggen. In alle tegenslagen die ik had, had ik een aanhoudend geloof en vertrouwen in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam.

  Inmiddels ben ik moeder van twee gezonde dochters.

  Gedurende dit proces heb ik een holistische kijk ontwikkeld en dat je lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

  Deze ervaring en inzichten in jezelf gun ik iedere vrouw. Ik heb mij verder verdiept en opgeleid.

  De orthomoleculaire opleiding die ik heb gevolgd sluit naadloos aan bij mijn holistische visie. Nu zet ik een breed scala aan benaderingen in, waarbij ik wetenschap en intuïtie combineer.

  Mijn holistische visie heb ik vertaald in mijn unieke blauwdruk. Deze geeft ook mij vandaag de dag het fundament voor heling en groei.

  Verschillende metingen en een goed ontwikkelde intuïtie

  Verschillende metingen

  De íntuitieve check-up bestaat uit een combinatie van metingen: bioresonantie metingen, vragenlijsten en analytische kineseologie. .

  Goed ontwikkelde intuïtie

  Met mijn ervaring, intuïtie en deskundigheid, ben ik er om jou wijzer te maken, en intuitief af te stemmen wat jouw lichaam ‘nu’ nodig heeft voor jou genezing, heling en groei. 

  Meer dan enkel oppervlakkige adviezen

  Mijn aanpak draait niet enkel om oppervlakkige orthomoleculaire adviezen over voeding, supplementen en leefstijl. Het draait om het begrijpen van de samenhang tussen jouw lichaamssystemen vanuit een holistische visie. Het gaat om het grotere plaatje die relavant is voor jou op dit moment. 

  Intuitieve check-up

  Deze bestaat uit een uitgebreide intake, waarna op behoefte vervolg consulten mogelijk zijn voor verdere en herhaal check-ups.

  Heb je nu eerder al een uitgerbreide Intake en vervolg consulten in de Gezondheidsbegeleiding gehad, dan volstaat een vervolg consult als Intuitieve check-up. 

  Ik ervaar Angeline als een betrokken persoon die een vertrouwde, prettige sfeer weet te creëren.

  Wat een inzichten kreeg ik van Angeline!

  Ze geeft goede, duidelijke info en legde alles rustig en in begrijpelijke taal uit.

  Ze heeft me enorm gemotiveerd om bepaalde wijzigingen te maken.

  Angeline is een prachtig, warm mens die alle tijd voor je neemt. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert een fijne setting waarin alles er mag zijn.

  Wat zit in de gezondeidsbegeleiding?

  • Duur: 4 maanden of langer
  • Uitgebreide intake (ca 90 min)  
  • Gemiddeld 4 vervolgconsulten (prijs per consult)
  • Persoonlijk behandelplan
  • Bioresonantie metingen
  • Kinesiologische metingen

  Wat merk jij hiervan?

   

  • Je weet wat je lichaam nodig heeft
  • Haalbare stapjes, direct te integreren
  • Je ervaart vertrouwen in de kracht van je lichaam
  • Je krijgt de inzichten in wat jij nodig hebt
  • Een lichaam in balans, geeft een heldere geest

  Verloop ‘Intuitieve check-up’

  We maken kennis met elkaar in een uitgebreide intake. Vooraf krijg je vragenformulieren toegestuurd ter invulling. Tijdens de intake wordt de bioresonantie meting gedaan en bespreken we jouw input en hulpvraag, doen we al een eerste kinesiologische meting. Ook ondertekenen we dan onze behandelovereenkomst.

  Na de intake ontvang je een persoonsgericht advies, in de vorm van voeding, supplementen en leefstijl elementen. Mogelijk aangevuld met de info die jij kan gebruiken voor verdere afstemming. 

  Geheel afhankelijk van je behoefte en je hulpvraag plannen we een vervolg consult.

  In een vervolg consult wordt continue afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Mogelijk vind er ook een nieuwe bioesonantie meting plaats.  

  De intake vindt bij voorkeur fysiek plaats, in verband met de bioresonantie meting. Vervolgconsulten kunnen ook online plaats vinden.

  Tarieven

   Uitgebreide Intake: €150,-

  Los vervolg consult: €95,-

  Excl. de kosten voor voedingssupplementen en evt. aanvullend lab onderzoek.

  Veelgestelde Vragen

  Is jouw methode veilig?

  Jazeker! Het is een veilige en natuurlijke benadering zonder risico’s of ingrijpende bijwerkingen van medicamenteuze behandelingen. Deze natuurlijke methode brengt rust in je lichaam en geeft energie.

  Ik ben daarnaast aangesloten bij de CAT beroepsvereniging. Dit betekent dat mijn behandelmethoden voldoen aan verschillende kwaliteitseisen voor CAT-Therapeuten.

  Op welk bedrag aan supplementen moet ik ongeveer rekenen?

  Ik geloof NIET in supplementen protocollen van €250,- (of hoger). Dit is ook onmogelijk doordat ik kineseologisch meet. De indicatie die ik meestal geef is €60-120 euro per maand, en dit is niet iets vaststaands, is persoonsafhankelijk en gaat in stapjes. Dit klinkt misschien veel, maar als je lichaam aangeeft dat je omega 3 tekort hebt, en je 4 keer in de week verse vis zou moeten eten voor de juiste voedingsstoffen, dan ben je veel meer kwijt dan een kwalitatief hoogwaardig en goed opneembaar omega 3 supplement.

  Kan ik bij jou ook terecht gedurende zwangerschap en in de borstvoedingsperiode?

  Jazeker! Als je zwanger bent ontstaan er vaak veel vragen hoe je het beste kan zorgen voor de ontwikkeling van je baby in je buik en erna.  Ook kan het zijn dat je zwangerschapscomplicaties hebt, en liever medicatie wil vermijden. Neem vooral contact met me op voor meer informatie.

  Sta je negatief tegenover medische ondersteunen of ingrepen?

  Nee hoor! Wat me wel vaak opvalt, is dat er nuances zijn in medische oordelen en adviezen. De medische wereld volgt vaststaande protocollen en erkent alternatieve benaderingen vaak niet. Dit kan je het gevoel geven dat je volledig afhankelijk bent van medische oordelen. Het is belangrijk te beseffen dat je lichaam over een enorm zelfhelend vermogen beschikt, dat met de juiste interventies aangesproken kan worden. Je ervaart de kracht van je lichaam, voelt vertrouwen en rust.

  Elke persoon en elk lichaam is uniek.

  Mijn doel is om jou te helpen deze nuances te zien en bewust te worden van de keuzes die je zelf kunt maken.