Hoe werk ik?

Ik werk volgens de richtlijnen van de orthomoleculaire geneeskunde, waarin het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. We pakken de oorzaak van jouw klachten aan, in plaats van symptomen bestrijden.

De weg naar een gezonder en energieker leven bestaat uit verschillende bouwstenen in de vorm van voeding, supplementen en leefstijl. Daar waar mogelijk wordt je progressie meetbaar gemaakt. Tijdens de consulten leg ik uit wat de verschillende bouwstenen voor je doen en hoe jij deze zelf kunt beïnvloeden. Zo kun je ook betere keuzes maken voor jouw gezondheid op de langere termijn.

‘Mijn aanpak is doelgericht, zo veel mogelijk meetbaar, praktisch en met gevoel. Ik begeleid jou met handige tools naar een goede gezondheid: juiste balans tussen voeding (die voor jou gezond is), aanvullende nutriënten in de vorm van supplementen en leefstijl. Als je de balans herstelt, worden klachten minder of ze verdwijnen helemaal. Waardoor je meer energie krijgt en weer lekker in je vel komt te zitten, zowel lichamelijk als geestelijk.’

Ik werk met de volgende technieken en producten:

  • Specifieke vragenlijsten die direct inzicht geven;
  • bioresonantie meting (45 verschillende rapporten met 250 gemeten waarden van je lichaamsfuncties);
  • bloedonderzoek(en);
  • goede opneembare voedingssupplementen van hoge kwaliteit;
  • testmethode gebaseerd op analytische kinesiologie.

Kwaliteitsmerken voedingssupplementen

Ik werk alleen met hoogwaardige supplementen met natuurlijke ingrediënten (zonder gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen) en die goed opneembaar zijn. Kwaliteit en eerlijke, zuivere producten staan voorop bij Work@YourHealth.

Voor aanbod zie:.