Angeline kwam via via op mijn pad en het bleek al snel dat we een klik hadden.

Omdat ik in de afgelopen jaren al heel veel bezig was geweest met persoonlijke ontwikkeling merkte ik dat mijn lijf een beetje achterbleef.

Bij de intake bleek dan ook dat ik verschillende klachten waarvan ik niet in de gaten had dat het klachten waren. In het traject met Angeline heb ik echt hele mooie stappen gezet.

Ik zit ‘gewoon’ weer lekker in mijn vel. Als ik nu een keer hoofdpijn heb is de oorzaak altijd te verklaren en de frequentie van de hoofdpijn is heel erg afgenomen.

Mijn menstruaties gaan niet meer vooraf door allerlei kwaaltjes, daar heb ik gewoon géén last meer van!

Alles bij elkaar ervaar ik ook gewoon meer rust, meer vertrouwen en ben ik meer in verbinding met mezelf.

Angeline’s begeleiding in het traject is super waardevol.

Ik heb geleerd te kunnen voelen wat goed voor mezelf is, er is heel veel bewustwording gekomen en ik weet nu gewoon steeds beter wat écht goed voor me is en wat ik beter met mate kan doen.

Zo zijn er ook heel veel puzzelstukjes op hun plek gevallen en weet ik waardoor het komt dat ik bepaalde klachten heb, en ook al ben ik er nog niet helemaal, ik weet nu zelf hoe ik het laatste stukje nog kan oplossen zodat ik weer helemaal in balans ben en alles weer optimaal werkt in mijn lijf!

Ik vind het een groot cadeau dat ik mezelf gegeven heb, en ik ben onwijs blij en trots op de resultaten die ik geboekt heb!

(Januari 2024, Aniek 32 jaar) 

 

 

 

 

Note: Reviews op mijn website worden vaak door klanten ook als google-review geplaatst. Kijk hiervoor op de google bedrijfs contact pagina van Work@YourHealth