Voor aanbod zie home pagina >>

Voor aanbod zie home agina >>

Gezondheidscheck met meten = weten

Gezondheidscheck

met meten = weten

Wil je weten hoe het met je gezondheid is? Klachten voorkomen? En zo gezond en energiek mogelijk oud worden? Met twee eenvoudige bloedtesten wordt je gezondheid gemeten. In een vervolgconsult bespreken we de uitslag van de bloedtesten en jouw ingevulde vragenlijsten en volgt een advies op maat.

De gezondheidscheck omvat bloedmetingen en vragenlijsten. Dit programma geeft een beeld van jouw gezondheid en wat je kunt doen om je lichaam in de basis gezond te maken en te houden. Door met het advies aan de slag te gaan breng je je lichaam in balans, kun je chronische ziekten helpen voorkomen, danwel verminderen of genezen.

Verloop

Heb je interesse in de gezondheidscheck, dan kunnen we vrijblijvend een afspraak maken van max 30 minuten. Wil je verder met de gezondheidscheck, dan nemen we meteen de twee bloedtesten af. Eventueel kan dit ook nog naar je worden opgestuurd na de afspraak.

Je vult vervolgens thuis vragenlijsten in, die je mij toestuurt. Twee tot drie weken na de bloedmetingen ontvang je twee uitgebreide rapporten waarin uitleg, adviezen en een lifestyle plan zijn opgenomen. In een vervolgconsult bespreken we de uitslag van de bloedtesten, jouw ingevulde vragenlijsten en volgt een advies op maat, zodat je concreet weet welke stap(pen) je kan zetten om je lichaam weer in balans te brengen en te houden.

Na drie tot vier maanden is je progressie te meten door het herhalen van de twee bloedtesten. We plannen een consult in voor evaluatie, de resultaten van de bloedtesten en je behoeften op dat moment.

Kosten

Vrijblijvend informatieve afspraak Kosteloos
Twee bloedtesten €152,-
Consult: bespreken uitslag bloedtesten + advies op maat €110,-

Houd ook rekening met de kosten voor voedingssupplementen.