+31 (0) 6 410 181 59 info@workatyourhealth.nl

Wat bied ik jou concreet aan?

Orthomoleculaire therapie is gericht op het behandelen van de oorzaken van jouw gezondheidsklachten, niet op de symptomen. Deze behandeling heeft meer tijd nodig en is persoonsafhankelijk. Het ligt eraan hoeveel en in welke mate de bouwstenen van jouw gezondheid in onbalans zijn. En hoe snel je aan de slag kunt met de gezondheids- en lifestyle adviezen. Over het algemeen kun je na zes weken verbetering merken. Voor een significante verbetering is minimaal drie tot vier maanden nodig. Bij Work@YourHealth kun je kiezen uit twee trajecten. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken, voor aanvullende informatie en/of om te bespreken wat jij nodig hebt en welke vorm bij jou het beste past.

Work@YourHealth traject 1: Gezondheidscheck met meten = weten

Work@YourHealth traject 1: Gezondheidscheck met meten = weten

Wil je weten hoe het met je gezondheid is? Klachten voorkomen? En zo gezond en energiek mogelijk oud worden? Met twee eenvoudige bloedtesten wordt je gezondheid gemeten. In een vervolgconsult bespreken we de uitslag van de bloedtesten en jouw ingevulde vragenlijsten en volgt een advies op maat.

De gezondheidscheck omvat bloedmetingen en vragenlijsten. Dit programma geeft een beeld van jouw gezondheid en wat je kunt doen om je lichaam in de basis gezond te maken en te houden. Door met het advies aan de slag te gaan breng je je lichaam in balans, kun je chronische ziekten helpen voorkomen, danwel verminderen of genezen.

Verloop Traject

Heb je interesse in de gezondheidscheck, dan kunnen we vrijblijvend een afspraak maken van max 30 minuten. Wil je verder met de gezondheidscheck, dan nemen we meteen de twee bloedtesten af. Eventueel kan dit ook nog naar je worden opgestuurd na de afspraak.

Je vult vervolgens thuis vragenlijsten in, die je mij toestuurt. Twee tot drie weken na de bloedmetingen ontvang je twee uitgebreide rapporten waarin uitleg, adviezen en een lifestyle plan zijn opgenomen. In een vervolgconsult bespreken we de uitslag van de bloedtesten, jouw ingevulde vragenlijsten en volgt een advies op maat, zodat je concreet weet welke stap(pen) je kan zetten om je lichaam weer in balans te brengen en te houden.

Na drie tot vier maanden is je progressie te meten door het herhalen van de twee bloedtesten. We plannen een consult in voor evaluatie, de resultaten van de bloedtesten en je behoeften op dat moment.

Kosten

Vrijblijvend informatieve afspraak Kosteloos
Twee bloedtesten €149,-
Consult: bespreken uitslag bloedtesten + advies op maat €80,-

Houd ook rekening met de kosten voor voedingssupplementen.

Work@YourHealth traject 2: orthomoleculair behandeltraject op maat

Work@YourHealth traject 2: orthomoleculair behandeltraject op maat

Wil je af van je gezondheidsklachten of (vage) klachten die steeds terugkeren en je steeds meer beperken? Heb je het gevoel dat je maar moet leren leven met je klachten? 

Ik bied professionele begeleiding naar jouw gezondheidsdoel, meetbaar, met structuur en focus. We zoomen in op jouw voedingspatroon, welke voedingstoffen je mist, eventuele klachten en gezondheidsproblemen, je leefstijl en welke suppletie je nodig hebt. We stellen samen een traject samen dat volledig op maat is, omdat we allemaal anders zijn. Prioriteiten worden bepaald en je progressie wordt (waar mogelijk) meetbaar gemaakt met onder andere bloedtesten.

Verloop behandeltraject

We starten met een uitgebreide intake. Vooraf krijg je vragenformulieren toegestuurd ter invulling. Jouw input en hulpvraag bespreken we tijdens de intake. Ook ondertekenen we dan onze behandelovereenkomst.

Na de intake wordt bepaald op welke bouwstenen van jou gezondheid de focus wordt gelegd, die de leidraad vormen van de behandeling. Vervolgens spreken we vervolgconsulten af met 3 tot 4 weken ertussen. Uitslagen van eventuele bloedtesten worden besproken en de behandeling wordt geëvalueerd.

 

Kosten

Uitgebreide intake (60-90 min) €80,-
Opvolgconsulten (60 min) €60,-

Houd rekening met:

  • Bloedtest(en) va. €49,- per stuk
  • Kosten voor voedingssupplementen.

Algemene tarieven

Uitgebreide intake (60-90 min)  €80,-
Consult (per 60 min)  €60,-
Twee bloedtesten gezondheidscheck  €149,-

Houd rekening met de kosten voor voedingssupplementen.

Algemene tarieven

Uitgebreide intake
(60-90 min)
 €80,-
Consult
(per 60 min)
 €60,-
Bloedtesten gezondheidscheck  €149,- (incl. BTW)

Houd rekening met de kosten voor voedingssupplementen.