Angeline is een prachtig, warm mens die alle tijd voor je neemt. Ze stelt je meteen op je gemak en creëert een fijne setting waarin alles er mag zijn. Haar aanpak is een mooie combinatie van wetenschappelijke kennis en intuïtie, die ze op een praktische manier combineert. Je kunt er direct mee verder, dat is prettig.

 Ze heeft veel kennis van onder andere orthomoleculaire geneeskunde, voeding, hormonen (hormonale disbalans) en de helende effecten van ontspanning en beweging. Ze leert je hoe je door de juiste voeding en supplementen (die bij je passen), voldoende beweging en ontspanning het zelfhelende vermogen van je lichaam kunt herstellen. Zodat je bestaande klachten kunt oplossen, weer in balans komt en nieuwe klachten voorkomt. Angeline kijkt verder dan je symptomen, samen ga je op zoek naar de oorzaak. Die ligt vaak dieper en op een ander level dan je in eerste instantie denkt.

Ze werkt met supplementen die zuiver en goed voelen. Heb er veel baat bij. Mijn kinderen gebruiken er ook dagelijks, echt topproducten!

Kortom, ben erg tevreden over Angeline.

Maartje (mei 2023)