Na al van alles geprobeerd te hebben om van mijn vermoeidheidsklachten, uitputting en pijnklachten in de benen af te komen en verdere vage klachten ben ik op zoek gegaan naar iemand die me kon vertellen wat mijn lichaam nodig heeft zich fitter te voelen en minder pijn te hebben.

Ik was me bewust van onbalans, maar begreep uiteindelijk dat ik iemand zou moeten raadplegen. Ik had wel gehoord van Orthomoleculaire therapie en er positieve dingen over gelezen, maar waar vind je zo iemand die een beetje in de buurt woont met een profiel dat me aanspreekt.?

Google hielp, en zo kwam ik na wat anderen te hebben afgevinkt op de webpagina van Angeline.

Al lezende kreeg ik de impressie dat ik bij haar mogelijk de antwoorden zou vinden en de nodige begeleiding. Woorden als kinesiologie en bioresonantie naast haar eigen verhaal kwamen binnen als een completer palet van toetsmiddelen dan als wanneer je enkel naar de chemische kant kijkt… Eigenlijk was het beeld intuïtief een JA en toen ik na een afspraak het intake gesprek kreeg voelde ik een volgende klik……

Omdat ik door de jaren heen heb ervaren dat intuïtie een geweldig instrument is had ik vanaf dat moment alle vertrouwen. Wetende dat we energetische wezens zijn voelde ik me heel snel op mijn gemak. Er zat iemand tegenover me die op diezelfde lijn zit. Energetisch was mijn lichaam er niet best aan toe. Dat werd bevestigd door een instrument dat het systeem onderzoekt en waarden registreert die vertaald worden naar een rapportage die weergeeft hoe het eruit ziet.

Je krijgt van Angeline voedings-adviezen en advies over supplementen en wat ze zelf op voorraad heeft en nodig is krijg je mee. Mijn voedingspatroon is sedert dat eerste bezoek best fiks gewijzigd. En of dit helpt, jazeker…!

Na twee sessies was er al duidelijk verbetering voelbaar. Ik voelde me fitter en ook helderder en ik heb hierdoor meer contact met mijn lichaam waardoor ik sneller en beter voel wat goed voor me is en wat niet, wat mijn keuzen bepaalt. Ik kan je vertellen dat ik erg blij ben met de keuze voor Angeline en dat momenteel de verbetering gewoon doorgaat.

Vandaag, een aantal maanden en consulten verder waarbij de meetresultaten overeen komen met hoe ik me voel.

Die vermoeidheid is drastisch verminderd, de pijnklachten in de benen voor 80-90% verdwenen en ik ervaar meer helderheid, spontaniteit en blijdschap. De afronding was vandaag dus een feit. Ik voel me geen oudere in een oud lichaam maar als 20 jaar jonger in een lichaam dat het weer aankan, het is fit en veerkrachtiger en hoewel ik altijd een langslaper ben geweest en al heel lang niet uitgerust wakker werd in de morgen ben ik nu vroeger wakker en sta veel makkelijker op.

Mijn gemoed is mee veranderd en het blijkt dus waar dat lichaam en geest elkaar ondersteunen.

Ik wil Angeline van harte danken, ik zie in jou iemand die haar potentie kent,doet wat je voelt te willen en kunnen doen en voortdurend bij de cliënt bent met je aandacht…… Aandacht: dit voelde voor mij als onverdeelde aandacht waarbij je je hartelijke lach lekker laat gaan. Het was genieten tijdens de consulten en als de behoefte er was mocht ik je bellen of mailen …

Je bent een prachtig, mooi mens, die met hart en ziel naast de cliënt staat, benoemd wat je hoort en ziet en zo nodig ook spiegelt…… heel oprecht en met veel warmte. Ik kan nog meer schrijven maar dan leest misschien niemand het meer, dat is niet de bedoeling.

 Ik gun je heel veel succes, doorgroei en verkenning van je potentieel in deze wereld. Mensen die zich aan jou toevertrouwen zijn op de goede plek….

Mocht iemand klachten hebben zoals ik die heb gehad [verleden tijd dus] dan klop aan die deur en er zal worden opengedaan. In deze tijd van haast, gekte en chaos hebben mensen elkaar harder nodig dan ooit te voor …..We geven heel veel geld uit aan de meest gekke dingen maar. Als je nu een tijdje wat uitgeeft aan het welbevinden, zonder te dubben over vergoedingen dan doe je jezelf daar zoveel meer plezier mee..

Wat je er voor terugkrijgt is onbetaalbaar, echt waar ! DOEN!

Note: Reviews op mijn website worden vaak door klanten ook als google-review geplaatst. Kijk hiervoor op de google bedrijfs contact pagina van Work@YourHealth