Ongeveer 5 maanden geleden ben ik bij Angeline in de praktijk geweest voor mijn 1e intake.

Op dat moment was ik herstellende van een burn-out, maar ondanks dat de ergste rugklachten flink afgenomen waren bleef ik last houden van stijve spieren en gewrichten.

Ook voelde ik mij regelmatig gespannen en nerveus terwijl daar voor mijn gevoel geen reden voor was. Tijdens de intake hebben we een aantal testen gedaan en heeft ze voor mij een aantal supplementen samengesteld.

Na een aantal weken voelde mijn spieren al zachter aan en voelde ik mij een stuk rustiger en helderder. Een mooie andere bijkomstigheid is dat ik na een aantal maanden merkte dat ik bijna geen haaruitval meer had en er allemaal nieuwe haren groeide. Ook mijn wimpers begonnen weer vol en lang te worden.

Tussendoor ben ik nog voor een 2e afspraak geweest en hebben we wat supplementen gewijzigd. Voor mij voelde bijvoorbeeld de magnesium tabletten niet fijn en ben ik overgegaan naar een magnesium voetenbadje (hierna slaap je als een roosje).

Super fijn dat Angeline zo goed meedenkt en luistert naar je behoeftes.

Ik was voorheen een beetje sceptisch over Orthomoleculaire therapie, maar nu ik raad het iedereen aan!

(Maart, vrouw, 41 jaar)

Note: Reviews op mijn website worden vaak door klanten ook als google-review geplaatst. Kijk hiervoor op de google bedrijfs contact pagina van Work@YourHealth