Introductie

Ik geloof dat er altijd een oorzaak is voor het uitblijven van een zwangerschap. Als orthomoleculair therapeut, met een holistische visie, ervaringsspecialist in natuurlijk en gezond zwanger worden, bied ik handvatten vanuit de orthomoleculaire therapie om jouw lichaam weer in staat te stellen om te genezen en natuurlijk zwanger te worden. In dit blog bespreken we de voordelen van het gebruik van de Daysy, een handig hulpmiddel dat je helpt je cyclus te begrijpen en je vruchtbare dagen te identificeren. Laten we beginnen!

De Oorzaken van Onvruchtbaarheid Begrijpen

Als je moeite hebt om zwanger te worden, zijn er verschillende mogelijke oorzaken. Een veelvoorkomende oorzaak is het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS), waarbij je geen of zelden een menstruatie hebt. Daarnaast kan de reden voor het uitblijven van een zwangerschap vaak ‘medisch’ onbekend zijn. Ik geloof dat er altijd een oorzaak is voor je klachten en dat je het zelfhelend vermogen van het lichaam kan aanspreken om te genezen.

De Voordelen van Daysy bij natuurlijk zwanger worden

De Daysy biedt een uitkomst in het proces natuurlijk zwanger worden, en inzicht als zwanger worden niet lukt. Door het volgen van je cyclus middels zeer precieze sensor technologie voor het meten van de BBT (Basala lichaamstemperatuur) kun je verschillende belangrijke inzichten verkrijgen.

Vruchtbare Dagen Identificeren

Met de Daysy kun je nauwkeurig je vruchtbare dagen bepalen. Door de temperatuurmetingen kun je de pieken en dalen in je cyclus zien, waardoor je precies weet wanneer je het meest vruchtbaar bent. Dit geeft je de mogelijkheid om gericht te plannen en de kans op een succesvolle zwangerschap te vergroten.

Hormoondisbalansen en Cyclusstoringen Opmerken

De temperatuurcurves die je met de Daysy kunt genereren, bieden ook inzicht in hormoondisbalansen en cyclusstoringen. Door de veranderingen in je temperatuur te volgen, kun je afwijkingen in je hormoonbalans identificeren. Dit stelt je in staat om deze onevenwichtigheden aan te pakken en je cyclus te optimaliseren voor een succesvolle zwangerschap.

Voortgang van Hormoonbalans Volgen

Een ander voordeel van het gebruik van de Daysy is dat vrouwen die het 6 maanden traject ‘Orthomoleculaire therapie bij een onvervulde kinderwens’ starten bij Work@YourHealth, gedurende het proces naar herstel genezing, de voortgang van hun hormoonbalans kunnen volgen, zonder dat voortdurend aanvullende labonderzoeken hoeven plaats te vinden. Dit geeft inzicht in de progressie die wordt gemaakt, waardoor motivatie, vertrouwen en rust ontstaat op het pad naar een natuurlijke en gezonde zwangerschap.

Inzicht van de Daysy bij een verder medisch traject

Je wil het liefst medische fertiliteit behandelingen voorkomen. Maar stel je mond toch ook bij de specialist om een dergelijke route bewandelen, beschik je door het gebruik van de Daysy straks wel over een heel aantal cycluskaarten (in de app) waardoor vruchtbaarheidsbehandelingen bij de gynaecoloog veel gerichter plaats kunnen vinden. Deze cycluskaarten, beschikbaar in de app, geven gedetailleerde informatie over je menstruatiecyclus, waaronder de lengte van je cyclus en van de verschillende fases erin (korte luteale fase, een verlengde folliculaire fase of dat er geen ovulatie is). Door deze informatie te delen met je gynaecoloog, kan deze beter begrijpen hoe je cyclus verloopt en gerichtere behandelingen voorstellen.

De Daysy voor meer inzicht

De voordelen van de Daysy in jouw proces naar een natuurlijke zwangerschap, zijn sowieso waardevol. Het is een handig hulpmiddel om je cyclus beter te begrijpen en je vruchtbare dagen te identificeren. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat wat voor de ene persoon werkt, misschien niet voor de andere werkt. Als ervaringsdeskundige kan ik sowieso zeggen, dat het proces starten om voor jezelf begrip te krijgen van de oorzaak van je klachten, je heel veel zelf kennis en inzicht geeft. En alles wat je voor je lichaam doet om verder in balans te komen, geeft jezelf en je baby hoe dan ook een betere start!

Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een natuurlijke zwangerschap. Ik geloof in de kracht van orthomoleculaire therapie en de mogelijkheden die de Daysy biedt om inzicht te krijgen in je hormoonbalans. Samen kunnen we op zoek gaan naar de beste aanpak voor jou en je partner.

Wil je al gelijk een Daysy aanschaffen op www.Daysy.nl? Gebruik de code ‘workatyourhealth’ en krijg €5,- korting.