Ik ben met Angeline aan de slag gegaan omdat ik uit het medische circuit wil blijven voor mijn MS klachten. In heb de sessies met Angeline over mijn gezondheid, levensstijl als erg prettig ervaren. Het waren open gesprekken, zonder oordeel, waarin ik continue mijn eigen keus had. Angeline is vakkundig en weet waar ze het over weet. Ze gaf me onderbouwd informatie over de effecten van mijn ‘oude voedingspatroon’ toegespitst op de klachten die ik heb. Hierdoor ontstond bij mij een intrinsieke motivatie om de knop om te zetten op een aantal punten waarvan ik zelf het meest overtuigd was en die het beste bij mij paste. Door de knop die ik om heb kunnen zetten, aangevuld met de belangrijkste supplementen, durf ik me meer fysiek in te spannen en ga ik weer met vertrouwen verder.

(September 2022, man 38 jaar)