“Ik ben het traject met Angeline aangegaan omdat ik huid en gewrichtsklachten heb waar ik volgens de arts “mee moet leren leven”. Tijdens het traject bij Angeline ben ik bewust gemaakt van de effecten van niet gezond eten. Dit kwam ook in de uitslag van de bloedtest en het voedingslogboek naar voren. Ik dacht dat ik redelijk gezond at met maar 1 cheatmeal in de week. Maar het bleek dat ik mijn voedingspatroon nog veel kon verbeteren. Ik heb daarna van Angeline advies gekregen wat ik kon aanpassen in mijn eetpatroon en welke supplementen ik kon nemen om alles in balans te krijgen.

Wat ik fijn vond aan de aanpak van Angeline is dat gemeten wordt wat de effecten zijn van jouw voedingspatroon op jouw lichaam. Veel mensen zeggen dat dingen slecht zijn maar tonen dat te weinig aan naar mijn mening. Hierdoor zag ik wat een effect een slecht voedingspatroon kan hebben op je lichaam. Voor mij was het wel een wake up call. En daarmee dus ook meteen een trigger om mijn eetpatroon aan te passen”

(oktober 2022, man 38 jaar)